Gestió de galetes

En qualsevol cas, l'usuari té la possibilitat de configurar el seu panell per a gestionar la instal·lació de galetes i per a impedir la seva instal·lació en el seu equip

No obstant això, inclús havent desactivat totes les galetes el navegador web recull determinada informació essencial per al funcionament bàsic de la pàgina web.

Així mateix, les galetes poden bloquejar-se o desactivar-se amb les eines de configuració del seu navegador. El navegador li permet rebutjar la instal·lació de totes les galetes, o bé triar rebutjar només alguna d'elles.

Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per a ampliar aquesta informació:

- Si utilitza Microsoft Internet Explorer, a l'opció de menú Eines seleccionant Opcions d'Internet i accedint a Privacitat.

- Si utilitza Firefox per a Mac a l'opció de menú Preferències, seleccionant Privacitat, accedint a l'apartat Mostrar Galetes, i per a Windows en l'opció de menú Eines, seleccionant Opcions, accedint a Privacitat i després a Usar una configuració personalitzada per a l'historial.

- Si utilitza Safari, en l'opció de menú Preferències, seleccionant Privacitat.

- Si utilitza Google Chrome, en l'opció de menú Eines, seleccionant Opcions (Preferències a Mac), accedint a Avançades i després a l'opció Configuració Contingut de la secció Privacitat, i finalment marcant Galetes en el diàleg Configuració de contingut.

- Vostè podrà -en qualsevol moment- desactivar les galetes de Google Analytics, mitjançant el sistema d'opt-out de Google Analytics accessible a https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es

Finalment, l'informem que té la possibilitat de revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la utilització de galetes, configurant per a això el seu navegador o el panell de control en els termes previstos en el punt anterior.